Karsten Moholt inngår avtale med Schneider Electric

Karsten Moholt har signert avtale med den globale energispesialisten Schneider Electric Norge AS. Karsten Moholt skal selge og utføre service på Schneiders frekvensomformere.

- Schneiders frekvensomformere er nye produkter for Karsten Moholt. Vi har allerede gjennomført flere interne kurs i samarbeid med Schneider for å videreformidle kunnskap om produktene internt, sier Jan Oddvar Skulstad i Karsten Moholt.

Schneider Electric er et multinasjonalt selskap. Selskapets produkter er velkjente og anerkjente verden over. Schneider Electric er en global spesialist innen energistyring, og leverer helhetlige løsninger innen elektrisk distribusjon og installasjon, automasjon for industri, bygg og boliger, sikker strømforsyning og kjølesystemer, samt sikkerhetsløsninger.

Vi er glade for dette samarbeidet med Karsten Moholt, da det vil gjøre oss bedre i stand til å gi god service til våre kunder innen marine- og offshore relatert virksomhet. Avtalen vil omfatte større frekvensomformere, både når det gjelder igangkjøring, service og vedlikehold, forteller Erling Sandstad, produktsjef frekvensomformere i Schneider Electric. - Schneider Electric har en bred portefølje med produkter og løsninger for industrien, og leverer blant annet PLS-er og overordnet styringssystem, motorstyring og betjeningsmateriell. Vi har solid kompetanse og har bygd opp et solid industriteam som satser offensivt i markedet, fortsetter han.

- Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med Schneider Electric. Arbeidet gjør at vi hever kompetansen på enda flere områder internt hos oss, noe som gir store muligheter videre, sier Jan Oddvar Skulstad. 

For mer informasjon, kontakt:

Jan Oddvar Skulstad, Avd. leder Engineering  i Karsten Moholt AS.

Telefon: 40 23 90 71  . E-post: Jan.Skulstad(at)karsten-moholt.no