Karsten Moholt AS inngår service og vedlikeholdsavtale med VEM motors

Vårt samarbeid med VEM motors har blitt formalisert

- Vi har hatt et samarbeid med VEM motor i mange år, men nå er endelig avtalen formalisert, sier Svein Bjarne Stordal, teknisk direktør i Karsten Moholt AS.

VEM har produsert motorer siden 1886 og er en global aktør innenfor elektriske motorer. For Karsten Moholts del vil avtalen gi bedriften tilgang til dokumentasjon og deler, samt teknisk support ved behov. - Siden VEM motorer er vanlig innenfor olje, gass, shipping og industri er det ofte VEM motorer innom for service og vedlikehold i våre verksteder.  Våre nye lokaliteter på Askøy med verksteder bygget for god logistikk og en formalisert avtale med tilgang til VEM deler gjør at vi blir mer effektiv og reduserer tiden en motor er inne hos oss, sier Stordal

Markering av underskrevet kontrakt ble gjort på VEM sin stand på Hannover messen 8. april 2014. Messen setter fokus på integrering av ny teknologi med stor betydning for fremtidig industri og ga en naturlig ramme rundt en viktig dag for Karsten Moholt.

vem.jpg

På bildet: Svein Bjarne Stordal, Teknisk direktør i Karsten Moholt, Linn Moholt, administrerende direktør i Karsten Moholt. Dr. Torsten Kuntze, Managing director i VEM, Anett Arnt, Custumer service manager i VEM og Elke Scheffler, Contract controller i VEM.