Karsten Moholt inngår avtale med TDPS under siste dag på ONS

Under siste dag på ONS i Stavanger signerte Karsten Moholt en avtale med den indiske produsenten av generatorer; TDPS. Bergensbedriften skal selge og utføre service på TDPS sine produkter.

TDPS_Karsten_Moholt.jpg

Nikhil Kumar, adm. dir i TDPS, Steffen Bie-Paulsen, Salgs-og Markedsdirektør i Karsten Moholt AS

Karsten Moholt AS er en av verdens ledende bedrifter innen elektromekanikk og jobber med vedlikehold, modifikasjon, tilstandskontroll og salg av elektriske maskiner. Med 70 års erfaring er Karsten Moholt et komplett elektromekanisk kompetansesenter som leverer til offshore, shipping, industri og vannkraftbransjen.


TDPS er en global aktør som leverer blant annet horisontale og vertikale hydrogeneratorer, dampgeneratorer, generatorer for gassturbiner og generatordeler. Selskapet har hovedkontor i Bangalore, India og leverer generatorprodukter fra 1MW til 200 MW.


Karsten Moholt AS skal være servicepartner for TDPS sine produkter i Norge og skal utføre garanti og annen type service for TDPS sitt utstyr. - Vi gleder oss til samarbeidet med TDPS. Samarbeidet gjør at vi klarer å levere et enda bredere produktspekter til vannkraft og andre bransjer og hever kompetansen på enda flere områder internt hos oss, noe som gir store muligheter videre, sier Steffen Bie-Paulsen, Salgs-og Markedsdirektør i Karsten Moholt.


TDPS sine produkter passer bra med i den produkt- og tjenesteportfolio Karsten Moholt allerede leverer til vannkraftbransjen. Selskapet er også representant for Basler Electric i Norge og tilbyr transformatorer som lages spesielt etter kundens behov, påfører Steffen Bie-Paulsen.


For mer informasjon, kontakt:
Steffen Bie-Paulsen, Salgs-og Markedsdirektør i Karsten Moholt AS
Tel. 99 40 40 49; E-post. sbp@karsten-moholt.no