KarstenMoholt_Norshipping2013_6.jpg

Kronprinsen besøkte Karsten Moholt på Nor-Shipping

Hans Majestet Kronprins Haakon besøkte tirsdag Karten Moholt AS på den maritime messen Nor-Shipping i Oslo. Kronprinsen viste stor interesse for Karsten Moholts innsats innen reparasjon og modifikasjon, overvåkning av elektromekanisk utstyr om bord i skip over hele verden.

  Den maritime messen Nor-Shipping fikk tirsdag besøk av Hans Majestet Kronprins Haakon. Kronprinsen fikk en omvisning til flere et utvalg av utstillere, og en av dem var Karsten Moholt AS. Kronprinsen ble tatt imot av administrerende direktør, Linn Cecilie Moholt, som tok over ledelsen av selskapet etter at faren og brorenomkom da et Air France fly styrtet i Atlanterhavet i 2009.

– Aktivitetene til Karsten Moholt AS fremmer et grønt miljø da det innbefatter gjenbruk av roterende elektrisk utstyr i stedet for at det kasseres og erstattes av nytt, kom det frem av samtalen med Kronprins Haakon da han fikk en innføring i virksomheten til Karsten Moholt.  

Karsten Moholt AS har gjennom flere generasjoner bygget opp en unik kompetanse og erfaring innen roterende elektromekanisk utstyr. Det har gjort selskapet verdensledende innenfor sitt fagfelt.

– Det er veldig hyggelig å fortelle Hans Majestet Kronprins Haakon om vår virksomhet. Han var også svært opptatt av hvordan våre tjenester har bidratt til oljeboringen i Nordsjøen, det og inspirerer til en ekstra innsats, sier administrerende direktør Linn Cecilie Moholt. 

Karsten Moholt AS er en av rundt 1 050 utstillere på Nor-Shipping, som blir regnet som en de viktigste shipping-messene i verden. I år er det mer enn 1000 utstillere fra 56 land delta på messen, og man håper på rekordstort besøk. I 2011 kom hele 35.000 besøkende da messen ble arrangert i Stavanger.

– Denne messen er viktig for oss, slik at vi kan få vist fram den kompetansen og kunnskapen vi har på vårt område. Det er dessuten ev viktig arena for å knytte kontakter, slik at vi kan bli enda bedre på det vi holder på med, sier Linn Cecilie Moholt.

Nor-Shipping tiltrekker seg virksomheter innenfor den maritime industrien fra hele varden, og i tillegg til utstillingene byr messen på foredrag, prisutdeling og flere arrangement med anledning til å bli oppdatert på nyheter og bygge nye kontakter.  

Mer om Nor-Shipping finner du her