NYTT SYSTEM FOR NETT-RAPPORTERING - MY CBM REPORTS

I juni lanserer Karsten Moholt AS en helt ny nettbasert rapporteringsløsning. – Dette brukervennlige verktøyet forenkler arbeidet med tilstandsrapporter og statusoppdateringer.

 

Bedre verktøy gjør jobben lettere, både for kunden og leverandøren. Karsten Moholt AS har lenge arbeidet med en nettbasert rapportmodul for tilstandsrapporter. Løsningen er utviklet ved selskapets avdeling for Tilstandskontroll, og utformet i samarbeid med design- og kommunikasjonsselskapet Colours.

– Tanken var å utvikle et intuitivt redskap som letter arbeidet med tilstands- og statusoppdateringer for kunden – men også for oss selv. Målet er å gjøre arbeidet enklere og mer effektivt.

My CBM Reports er et skreddersydd system basert på selskapets behov for å gi kundene oversikt over status på maskinene deres på ulike steder. Hovedmålet er brukervennlighet for begge parter.

LANSERING I JUNI

Det nye systemet lanseres på Nor-Shipping messen i Oslo 4.–7.juni. – Vi er stolte over det vi har fått til, og håper flest mulig tar turen innom. De som er i Bergen har også en mulighet til å få en forsmak på det nye produktet allerede i mai. Før 16.mai-kampen mellom Brann og Ålesund inviterer nemlig selskapet til pre-lansering av rapportmodulen på Brann Stadion.

ALT PÅ ETT STED

Avdelingen for tilstandskontroll mottar regelmessig målinger og data fra de maskinene de overvåker. Dersom dataanalyser viser avvik eller feil, utarbeider selskapet en rapport til kunden som kartlegger problemet og foreslår tiltak.

Med My CBM Reports kan Karsten Moholt samle alle data om ulike selskaper, steder, maskiner og statuser på ett sted, sammen med rapporter og statushistorikk for hver enkelt maskin. Slik blir det et funksjonelt verktøy for å ordne og samle informasjon, og formidling utad til kunden.

FLEKSIBELT GRENSESNITT

Gjennom brukergrensesnittet i My CBM Reports får kunden samlet all informasjon fra Karsten Moholts avdeling for Tilstandskontroll. Man kan blant annet se statushistorikken på enkeltmaskiner, laste ned rapporter og sette opp e-postvarsling for ulike steder og statuser. Brukergrensesnittet kan også tilpasses kundens ønsker.

– Dette er et ypperlig verktøy for å gi kunden oversikt over sin maskinpark. – Alle rapporter er tilgjengelige på nett til enhver tid. Alt i alt er dette en svært brukervennlig løsning som vil bli et viktig ledd i et vellykket program for tilstandskontroll, understreker han.