Karsten Moholt AS ekspanderer

Karsten Moholt AS har undertegnet avtale om å kjøpe Os transformatorfabrikk AS

Karsten Moholt AS har undertegnet avtale om å kjøpe Os transformatorfabrikk AS. - Jeg er svært godt fornøyd med at vi er blitt enige om denne avtalen, sier Linn Cecilie Moholt, administrerende direktør i Karsten Moholt AS. - Overtakelsen vil styrke de tjenestene vi allerede leverer til vår kunder.

De to selskapene passer godt sammen både fordi de har supplerende tjenester og fordi begge selskapene er opptatt av å levere skreddersydde løsninger med høy kvalitet om nødvendig på veldig kort tid.

- Transformatorproduksjon er et produkt som passer godt inn i Karsten Moholt AS sin produkt portefølje, og som vil gi våre kunder en tilleggstjeneste som mange etterspør, sier Moholt. Vi vil nå kunne levere produksjonskritiske transformatorer til våre kunder 24 timer i døgnet 365 dager i året.

Os transformatorfabrikk er en velrenommert bergensbasert transformatorfabrikk som består av erfarne fagmennesker, som med mange års erfaring utvikler transformatorer til forskjellige formål.

- Vi er svart godt fornøy med at det er nettopp Karsten Moholt AS som skal ta over virksomheten vår, sier John E.B.Rasmussen, daglig leder i Os transformatorfabrikk AS. De kundene vi har vi har i dag vil bli godt ivaretatt med Karsten Moholt som eier, samtidig vil de få tilgang på supplerende tjenester og produkter.

Alle ansatte i Os transformatorfabrikk blir med videre og selskapet vil fortsette under samme navn, men driften vil bli flyttet til Askøy i løpet av 2013.

Det vil være positivt for Karsten Moholt og våre kunder at vi nå styrker vår transformator kompetanse til også å omfatte konstruksjon og produksjon. - Karsten Moholt AS ser frem til at synergieffektene ved dette oppkjøpet skal komme selskapets kunder til gode, og styrke vår leveranseevne for transformator både når det gjelder salg og service, sier Linn Cecilie Moholt. Med overtakelsen av Os transformatorfabrikk AS får Karsten Moholt AS totalt 205 ansatte.

For ytterligere informasjon: Linn Cecilie Moholt, Administrerende direktør, Karsten Moholt AS:  tlf.: 932 50 802