Klar for Grand Opening

Karsten Moholt AS har samlet alle sine avdelinger i nytt bygg på Askøy. Nå er vi klar for konferanse og åpningsfest

- Det har vært en stor flytteprosess, men nå kan vi som en samlet bedrift arbeide smartere, øke effektiviteten og gi kunden et enda bedre produkt. Våre 250 ansatte har fått et bedre arbeidsmiljø, og det fortjener de.  Nå gjenstår det bare litt rydding så er vi klar for den store festen, sier administrerende direktør Linn Moholt.

Det er ikke hvilken som helst åpning firmaet har planlagt. – Vi arrangerer Mission Possible konferanse sammen med Uptime senter of competence, som tar for seg utfordringene ved hvordan Norsk industri skal holde seg effektiv og konkurransedyktig i tiden som kommer. Det er viktig at vi er bevisst på utfordringene og mulighetene Norsk næringsliv står ovenfor, sier Moholt.

- Målet for konferansen er å få erfaringsoverføring på tvers av bransjene. Derfor har vi fått med oss foredragsholdere de beste foredragsholderne fra offshore, shipping, utstyrsprodusenter og landbasert industri. I tillegg vil næringsminister Monika Mæland åpne konferansen, forteller Moholt engasjert.  – Vi vet vi har satt i gang en stor konferanse For oss var det viktig å vise at vi som en tung aktør er opptatt av utviklingen, legger hun til.

Åpningsfest med Ylvis

På kvelden blir det åpningsfest med gjester fra inn og utland. – Åpningen av lokalene blir en viktig dag for oss. Dette skal være en markering for alle som har noe med Karsten Moholt AS å gjøre. Det kommer kunder, leverandører og samarbeidspartnere til bedriften. Min farmor, Martha Moholt på 94 år som var med å starte bedriften kommer og vi har selvfølgelig invitert alle ansatte med partnere. 

linn. ny.jpg

Det blir omvisning av lokalene og åpningsarrangement hvor blant annet Ylvis skal underholde. Vi håper flest mulig vil være med oss å markere denne milepælen i firmaets historie, sier Moholt.

Bygger stort

-Vi har bygget lokalene for framtiden og har rom til å vokse som bedrift. Men for denne festen, med scene og inviterte gjester må vi bygge et stort telt, forteller Moholt før hun fortsetter: -Det er viktig for oss at alle de 250 ansatte med partner får plass, det er tross alt de som er Karsten Moholt AS.