Karsten Moholt AS blir internasjonal servicepartner

Karsten Moholt AS har inngått ny avtale med Emerson industrial automation. Den nye avtalen gjør bedriften til global Emerson servicepartner.

Karsten Moholt AS betjener store kunder innen energi, offshore, shipping og subsea-industri. Med den nye avtalen med Emerson, styrker den verdensledende bedriften fra Vestlandet sin service overfor kundene.

- Det er svært gledelig vi har blitt tildelt denne tilliten fra Emerson og vi ser frem til å utvide et allerede godt samarbeid i tiden fremover. Kvaliteten Emerson står for gjør det ekstra spennende å jobbe med deres produkter, og vårt nye verksted gjør oss i stand til å bistå flere av deres produkter lokalt i Norge, sier administrerende direktør i Karsten Moholt, Linn Moholt.

Det nye verkstedet til Karsten Moholt AS på Askøy har blant annet 100 tonns krankapasitet og 25 tonn avbalanseringskapasitet. Dette blir viktige elementer når Karsten Moholt skal betjene det norske servicemarkedet for produkter fra Emerson. Karsten Moholt får også teknisk underlag for alle Emerson-produkter og skal skal holde viktige komponenter på lager. 

kontraktsbilde.jpg

Emerson Industrial automation er en viktig del av er et globalt produksjons- og teknologiselskap med ca 135 000 ansatte og 235 produksjonssteder over hele verden.  

- Emerson Industrial automation har vært aktiv på det norske markedet under navnet Leroy-Somer gjennom mer enn 30 år. Høy kvalitet, tilgjengelighet og en sterk servicepartner har vært og vil alltid være nøkkelen til vår suksess. Det å velge Karsten Moholt som vår servicepartner var en åpenbar beslutning, siden deres kompetanse og evner er enestående i forhold til eventuelle eksisterende alternativer, og vi ser frem til mange vellykkede muligheter sammen, sier administrenende direktør, Emerson Insustrial Automation, Peter Hellstrand

For mer informasjon og et uforpliktende tilbud, ring 55 94 34 00 eller send din forespørsel til:

 oppmelding@kmoas.no