20140927_112051.jpg

International talentpris tildelt Giedre Malinauskaite i Karsten Moholt AS

EASA’s president John Allen delte ut Karsten Moholt Exeptional Achievement Award 2014 til Giedre Malinauskaite på EASA sitt årsmøte på Costa Adeje i Spanina 27 september 2014.

Den internasjonale bransjeforeningen Electrical Apparatus Service Association (EASA) deler årlig ut en internasjonal pris til et ungt talent i elektrobransjen. Prisen hedrer EASAs sin tidligere president Karsten Moholt og hans sønn, tidligere regional direktør Karsten Aleksander Moholt, som begge omkom da et Air France fly styrtet i Atlanterhavet i 2009.

Karsten Moholt og Karsten Aleksander Moholt var begge ansett som pionere innenfor elektrofaget, og var aktive i bransjeforeningen EASA opprettet derfor Karsten Moholt Exeptional Achievement Award da de brått gikk bord.

EASA (Electrical Apparatus Service Association) er en internasjonal bransjeforening som arbeider for å formidle informasjon og utdanning for sine medlemmer. EASA har i dag nærmere 2 200 medlemsbedrifter i 59 land verden over som driver med utvikling, salg og vedlikehold av elektromekaniskutstyr.

I 2014 er det Karsten Moholt AS sin egen markedssjef Giedre Malinauskaite som er vinneren av prisen. Juryen begrunner sitt valg ved å peke på den fantastiske jobben Giedre Malinauskaite har gjort for marketing og branding av Karsten Moholt AS.

-Giedre Malinauskaite er en høyt verdsatt kollega for oss alle i Karsten Moholt AS, og jeg er stolt og glad for at hun har blitt belønnet for sin fantastiske innsats for selskapet. Jeg synes at juryen har gjort et godt valg og at Giedre var en velfortjent vinner av prisen, sier Linn Cecilie Moholt, administrerende direktør for Karsten Moholt AS.

Giedre Malinauskaite har lykkes å synliggjøre bedriften som enn profesjonell vedlikeholds aktør, og samtidig klart å få frem hvor spennende muligheter selskapet kan tilby nye arbeidstakere.

Hun har på denne måten bidratt til å heve inntrykket av vedlikeholds bransjen for roterende utstyr både ovenfor kunder, leverandører og arbeidstakere. EASA ønsker derfor å hedre Giedre for hennes ekstraordinær innsats for bransjen ved å tildele henne Karsten Moholt Exceptional Achievement Award 2014.

-   Det er en stor ære å motta denne prisen, sier Malinauskaite. Jeg må takke Karsten Moholt for kunnskapen jeg har fått og setter stor pris på muligheten til å utvikle meg i en bedrift som hele tiden tenker utvikling og innovasjon.

Prisen ble utdelt på EASA sitt årsmøte på Costa Adeje i 26. september 2014.