Sertifisert av både DNV og ABS for CM Services

Nå er Karsten Moholts avdeling for tilstandskontroll også godkjent av American Bureau of Shipping (ABS).

Karsten Moholt var først i verden til å bli godkjent av Det Norske Veritas (DNV) for å utføre tilstandsbasert vedlikehold på mobile offshoreenheter. Dette skjedde i mars 2011. Vi er nå det første selskapet som har fått godkjenning av to klasseselskaper – DNV og ABS.

I september i år ble Karsten Moholt også sertifisert av ABS til å utføre tilstandsbasert vedlikehold, inkludert vibrasjonsmålinger og analyse, termografi  og høyspenttesting.

– Dette vil gjøre prosessen mye enklere for våre kunder innen shipping og drilling som ønsker å starte med tilstandsbasert vedlikehold.

I de tilfellene der aksept fra klasseselskapet er påkrevd, er det både enklere og hurtigere for kunden å bruke et firma som allerede er godkjent av klasseselskapene.

– Flere av kundene våre har noen skip som er klassifisert av DNV og andre av ABS. For disse er det en stor fordel at vi nå kan håndtere begge. Det at vi nå har fått godkjenning av to ulike klasseselskaper er også en bekreftelse på at våre prosedyrer og kvalitet er av ypperste merke, understreker Glesnes.